Download og installer Google Chrome

Google Chrome er en hurtig, gratis webbrowser. Før du downloader, kan du tjekke, om Chrome understøtter dit operativsystem, og om du opfylder alle de andre systemkrav.

Hent Google Chrome

Download Chrome til Android-telefoner og -tablets.

Chrome fås til telefoner og tablets, der kører Android 4.4 (KitKat) eller nyere.

Installer Chrome

1. Gå til Chrome i Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Installer.
  3. Tryk på Acceptér.
  4. Du kan begynde at bruge internettet ved at gå til startskærmen eller siden Alle apps. Tryk på Chrome-appen Chrome.

Hvis du har problemer med din søgemaskine, Flash, pop op-vinduer eller Chrome-opdateringer, kan du prøve at løse problemerne ved at afinstallere Chrome og geninstallere det.