Google Chromen lataaminen ja asentaminen

Google Chrome on nopea selain, joka on saatavilla maksutta. Tarkista ennen lataamista, tukeeko Chrome käyttöjärjestelmääsi ja täyttääkö järjestelmäsi myös muut vähimmäisvaatimukset.

Google Chromen lataaminen

Lataa Chrome Android-puhelimille ja ‑tableteille.

Chrome on saatavilla puhelimille ja tableteille, joiden käyttöjärjestelmä on Android 6.0 (Marshmallow) tai uudempi.

Chromen asentaminen

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google Chrome.
  2. Valitse Asenna.
  3. Valitse Hyväksy.
  4. Aloita internetin selaaminen siirtymällä aloitusnäytölle tai Kaikki sovellukset ‑sivulle. Napauta Chrome-sovellusta Chrome.

Chromen poistaminen ja asentaminen uudelleen saattaa korjata hakukoneeseen, Flashiin, ponnahdusikkunoihin tai Chrome-päivityksiin liittyviä ongelmia.