Vælg din egen startside og opstartsside

Du kan tilpasse Google Chrome til at åbne en hvilken som helst side som startside eller opstartsside. De to sider er ikke den samme, medmindre du indstiller dem til at være det.

• Din opstartsside er den side, der vises, når du starter Chrome på din enhed.
  • Din startside er den side, der åbnes, når du klikker på Startside Start.

Hvis din opstartsside, startside eller søgemaskine pludselig er ændret, har du muligvis uønsket software. Se, hvordan du finder og fjerner malware fra din enhed og gendanner dine indstillinger.

Vælg din startside

Du kan styre, hvilken side der vises, når du trykker på Startside Start.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Organiser og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Startside under "Avanceret".
  4. Vælg Chromes startside eller en selvvalgt side.