Vælg din egen startside og opstartsside

Du kan tilpasse Google Chrome til at åbne en hvilken som helst side som startside eller opstartsside. De to sider er ikke den samme, medmindre du indstiller dem til at være det.

• Din opstartsside er den side, der vises, når du starter Chrome på din enhed.
  • Din startside er den side, der åbnes, når du klikker på Startside Start.

Hvis din startside, opstartsside eller søgemaskine pludselig er ændret, har du muligvis uønsket software. Se, hvordan du finder og fjerner malware fra din enhed og gendanner dine indstillinger.

Angiv din opstartsside

Du kan bestemme, hvilken side eller hvilke sider der vises, når du starter Chrome på din computer.

Få Chrome til at åbne en ny fane

Du kan bede Chrome om at åbne siden Ny fane.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere efterfulgt af Indstillinger.
  3. Under "Ved opstart" skal du vælge Åbn siden Ny fane.

Siden Ny fane viser som standard Googles logo, et søgefelt og miniaturebilleder af de websites, du oftest besøger. Du har dog også mulighed for at vælge et lidt sjovere tema til din nye fane.

Fortsæt, hvor du slap

Du kan bede Chrome om at genåbne de sider, du besøgte, da du afsluttede din browsersession.

På en computer:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere efterfulgt af Indstillinger.
  3. Under "Ved opstart" skal du vælge Fortsæt, hvor du slap.

Dine cookies og data er gemt, så alle de websites, du var logget ind på før (f.eks. Gmail), vil blive åbnet igen. Hvis du ikke vil logges ind på disse sider automatisk, skal du følge nedenstående vejledning:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere efterfulgt af Indstillinger.
  3. Klik på Cookies og andre websitedata under "Sikkerhed og privatliv".
  4. Aktivér Ryd cookies og websitedata, når du afslutter Chrome.

På en Chromebook: Du kan genåbne dine sider, når du logger ind, ved at trykke på Ctrl+Shift+t.

Åbn en bestemt række sider

Du kan bede Chrome om at åbne en hvilken som helst webside.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere efterfulgt af Indstillinger.
  3. Under "Ved opstart" skal du vælge Åbn en bestemt side eller en række sider.
    • Klik på Tilføj en ny side. Angiv webadressen, og klik på Tilføj.
    • Klik på Brug aktuelle sider.

Du opdaterer dine sider ved til højre for siden at klikke på Mere Mere efterfulgt af Rediger eller Slet.

Problemer med din opstartsside eller startside

Hvis du bruger en computer, og du ser en startside eller opstartsside, du ikke selv har angivet, er der muligvis malware på din computer. Se, hvordan du blokerer uønskede ændringer i Chrome.

Hvis du bruger en Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan din netværksadministrator vælge dine opstartssider eller din startside for dig. I så fald kan du ikke ændre dem. Kontakt din administrator for at få yderligere hjælp.

Vælg din startside

Du kan bestemme, hvilken side der vises, når du klikker på Startside Start.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere efterfulgt af Indstillinger.
  3. Under "Udseende" skal du aktivere Vis knappen Startside.
  4. Under "Vis knappen Startside" skal du vælge at bruge Siden Ny fane eller en tilpasset side

Knappen Startside vises til venstre for adresselinjen.

Chrome-indstillinger, der passer til dig

Få oplysninger om, hvordan du tilpasser Chrome og ændrer dine Chrome-indstillinger.