Indstil din startside

Du kan føje knappen Startside til browserens værktøjslinje, og du kan klikke på den når som helst for at komme til din startside.

Hvis du har problemer med at blokere pop op-vinduer, gemme din startside eller angive din standardsøgemaskine, er der muligvis et uønsket program, der har overtaget dine indstillinger. Se disse fejlfindingstrin for at hjælpe med at løse problemet, eller prøv at nulstille dine browserindstillinger.

Følg denne vejledning for at justere dine indstillinger for startsiden:

1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Indstillinger.
    • Føj knappen Startside til browserens værktøjslinje
      Knappen Startside er slået fra som standard. Markér afkrydsningsfeltet "Vis knappen Startside" i sektionen "Udseende" for at få den vist på browserens værktøjslinje.
    • Indstil din startside
      Når afkrydsningsfeltet "Vis knappen Startside" markeres, vises der en webadresse nedenunder. Hvis knappen Startside skal åbne en anden webside, skal du klikke på Skift for at angive et link. Du kan også vælge siden Ny fane som din startside.

Bruger du en Chrome-enhed på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan have konfigureret indstillingerne for dine startsider for dig, og du vil derfor ikke selv kunne ændre dem. Få flere oplysninger om brug af en administreret Chrome-enhed