Vælg din egen startside og opstartsside

Du kan tilpasse Google Chrome til at åbne en hvilken som helst side som startside eller opstartsside. De to sider er ikke den samme, medmindre du indstiller dem til at være den samme.

• Din opstartsside er den side, der vises, når du starter Chrome på din computer.
  • Din startside er den side, der åbnes, når du klikker på knappen Startside Home button eller Open the home page.

Hvis din startside, opstartsside eller søgemaskine pludselig er ændret, har du muligvis uønsket software. Find ud af, hvordan du finder og fjerner malware på din computer og gendanner dine indstillinger.

Angiv din opstartsside

Du kan bestemme, hvilken side eller hvilke sider der vises, når du starter Chrome på din computer.

Få Chrome til at åbne en ny fane

Du kan anmode Chrome om at åbne siden på en ny fane.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på det ikon, der vises øverst til højre: Menu Menu eller Mere Mere.
  3. Klik på Indstillinger. Hvis du bruger en Chromebook, skal du klikke på "Vis avancerede indstillinger" nederst på siden.
  4. Under "Ved opstart" skal du vælge Åbn siden Ny fane.

Siden Ny fane viser som standard Googles logo, et søgefelt og miniaturebilleder af de websites, du oftest besøger. Du har dog også mulighed for at vælge et lidt sjovere tema til din nye fane.

Fortsæt, hvor du slap

Du kan bede Chrome om at genåbne de sider, du besøgte, da du afsluttede din browsersession.

1. Åbn Chrome.
  2. Klik på det ikon, der vises øverst til højre: Menu Menu eller Mere Mere.
  3. Klik på Indstillinger. Hvis du bruger en Chromebook, skal du klikke på "Vis avancerede indstillinger" nederst på siden.
  4. Under "Ved opstart" skal du vælge Fortsæt, hvor du slap.

Dine cookies og data er gemt, så alle de websites, du var logget ind på før (f.eks. Gmail), vil blive åbnet igen. Hvis du ikke vil logges ind på disse sider automatisk, skal du følge nedenstående vejledning:

1. Åbn Chrome.
  2. Klik på det ikon, der vises øverst til højre: Menu Menu eller Mere Mere.
  3. Klik på Indstillinger. (Hvis du bruger en Chromebook, skal du gå til næste trin).
  4. Klik på Vis avancerede indstillinger nederst på siden.
  5. Klik på Indstillinger for indhold i sektionen "Privatliv".
  6. I den dialogboks, der vises, skal du vælge Gem kun lokale data, indtil du lukker browseren i sektionen "Cookies".
  7. Klik på Udfør.
Åbn en bestemt række sider

Du kan anmode Chrome om at åbne til en hvilken som helst webside.

1. Åbn Chrome.
  2. Klik på det ikon, der vises øverst til højre: Menu Menu eller Mere Mere.
  3. Klik på Indstillinger. Hvis du bruger en Chromebook, skal du klikke på "Vis avancerede indstillinger" nederst på siden.
  4. Under "Ved opstart" skal du klikke på Åbn en bestemt side eller en række sider.
  5. Klik på Angiv sider.
  6. Angiv webadressen på den side, der skal vises, når du åbner Chrome.
  7. Klik på OK.

Problemer med din opstartsside eller startside

Hvis du ser en startside eller opstartsside, du ikke selv har angivet, er der muligvis malware på din computer. Find ud af, hvordan du blokerer uønskede ændringer i Chrome.

Bruger du en Chromebook på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan vælge dine opstartssider eller din startside for dig, hvilket betyder, at du ikke kan ændre dem her. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.

Vælg din startside

Du kan bestemme, hvilken side der vises, når du klikker på knappen Startside øverst til venstre på siden.

1. Åbn Chrome.
  2. Klik på det ikon, der vises øverst til højre: Menu Menu eller Mere Mere.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Markér afkrydsningsfeltet Vis knappen Startside under "Udseende".
  5. Nedenunder "Vis knappen Startside" skal du klikke på Skift for at vælge din startside.

Knappen Startside vises til venstre for adresselinjen.