Vælg din egen startside og opstartsside

Du kan tilpasse Google Chrome til at åbne en hvilken som helst side som startside eller opstartsside. De to sider er ikke den samme, medmindre du indstiller dem til at være det.

• Din opstartsside er den side, der vises, når du starter Chrome på din enhed.
  • Din startside er den side, der åbnes, når du vælger Startside Start.

Hvis din opstartsside, startside eller søgemaskine pludselig er ændret, har du muligvis uønsket software. Se, hvordan du nulstiller dine browserindstillinger.

Angiv din opstartsside

Du kan bestemme, hvilke sider der vises, når du starter Chrome på din computer.

Få Chrome til at åbne en ny fane
Du kan konfigurere Chrome til at åbne siden Ny fane, når du åbner et nyt vindue.
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. I venstre side skal du vælge Ved opstart og derefter Åbn siden Ny fane.
Du kan tilpasse siden Ny fane med:
  • Dine genveje
  • Forskellige temaer
Se, hvordan du tilpasser siden Ny fane.
Fortsæt, hvor du slap

Du kan bede Chrome om at genåbne de sider, du besøgte, da du afsluttede din browsersession.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. I venstre side skal du vælge Ved opstart og derefter Fortsæt, hvor du slap.

Dine cookies og data gemmes, så alle de websites, du var logget ind på før, åbnes igen. Hvis du ikke vil logges ind på disse sider automatisk, skal du følge nedenstående vejledning:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. I venstre side skal du vælge Privatliv og sikkerhed og derefter Websiteindstillinger og derefter Yderligere indstillinger for indhold.
  4. Vælg Websitedata på enheden.
  5. Aktivér Slet data, som websites har gemt på din enhed, når du lukker alle vinduer.
Åbn en bestemt række sider

Du kan bede Chrome om at åbne en hvilken som helst webside.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Under "Ved opstart" skal du vælge Åbn en bestemt side eller en række sider.
  4. Du kan gøre følgende:
    • Vælg Tilføj en ny side.
      1. Angiv webadressen.
      2. Vælg Tilføj.
    • Vælg Brug aktuelle sider.

Tip! Hvis du vil opdatere dine sider, skal du i højre side vælge Mere Mere og derefter Rediger eller Slet.

Problemer med din opstartsside eller startside

Hvis du bruger en computer, og du ser en startside eller opstartsside, du ikke selv har angivet, er der muligvis malware på din computer. Se, hvordan du fjerner uønskede annoncer, pop op-vinduer og malware.

Hvis du bruger en Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan din netværksadministrator vælge dine opstartssider eller din startside for dig. I så fald kan du ikke ændre dem. Kontakt din administrator for at få yderligere hjælp.

Vælg din startside

Du kan bestemme, hvilken side der vises, når du vælger Startside Start.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Under "Udseende" skal du aktivere Vis knappen Startside.
  4. Under "Vis knappen Startside" skal du vælge at bruge Siden Ny fane eller en tilpasset side.

Tip! Du kan finde Startside Start til venstre for adresselinjen.