Chrome-selaimen hallinnoinnin tarkistaminen

Jos käytät Chromea koulussa tai töissä, se voi olla hallinnoitu eli koulun, yrityksen tai muun organisaation määrittämä ja ylläpitämä.

Jos Chromebookiasi hallinnoidaan, järjestelmänvalvojasi voi määrittää ja rajoittaa tiettyjä ominaisuuksia, asentaa laajennuksia, seurata toimintaa ja hallita Chromen käyttöä.

Jos käytät Chromebookia, tarkista, onko Chromebookisi hallinnoitu.

1. Avaa Chrome Chrome.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  3. Tarkista valikon alareuna. Jos näet Organisaatiosi ylläpitämä ‑tekstin, selaintasi hallinnoidaan. Jos et näe sitä, selaintasi ei hallinnoida.

Laajennusten tarkistaminen

Voit tarkistaa laajennukset, jotka organisaatiosi on ottanut käyttöön selaimellesi, valitsemalla Chrome-valikosta Organisaatiosi ylläpitämä.

Voit myös kirjoittaa osoitepalkkiin chrome://management ja painaa Enter.

Käytäntöjen tarkistaminen

Jos selaimesi on hallinnoitu, voit löytää organisaatiosi määrittämät käytännöt.

1. Avaa Chrome Chrome.
  2. Kirjota osoitekenttään chrome://policy ja paina Enter.

Jos olet järjestelmänvalvoja, lue lisää Chrome Enterprisen käytöstä yrityksissä tai kouluissa.