Brug internettet i mørk tilstand

Du kan gå på nettet i mørk tilstand på din computer. Når du bruger Chrome i mørk tilstand, vil din værktøjslinje og visse andre sider være mørke, f.eks. dine indstillinger og din startside.

Bemærk! Du kan gå på nettet i mørk tilstand på Mac OS 10.14 (eller nyere) og Windows 10 (eller nyere).

1. Aktivér mørk tilstand på din computer.
  2. Åbn Chrome.

Sådan finder du ud af, om du er i mørk tilstand eller inkognitotilstand

1. Åbn Chrome.
  2. Øverst til højre kan du tjekke, om du kan se:
    • Din profil Profil: Du er i mørk tilstand.
    • Inkognitotilstand Inkognito: Du bruger privat browsing.