Uloskirjautuminen Chromesta

Voit kirjata Google-tilisi ulos Chromesta.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Kirjaudu ulos.

Jos synkronointi on päällä, voit laittaa sen pois päältä. Tämä kirjaa sinut myös ulos Google-tilin palveluista, kuten Gmailista.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiilija sitten Synkronointi on käytössä.
  3. Valitse Sinä ja Google ‑kohdasta Poista käytöstä ja sitten Poista käytöstä.

Huom. Jos laitoit Chromen synkronoinnin päälle ja kirjaudut ulos Googlen palvelusta, esim. Gmailista, sinut kirjataan samalla ulos Chromesta. Synkronointi keskeytetään, kunnes kirjaudut takaisin sisään samalla tilillä.

Chrome-kirjautumisen laittaminen pois päältä

Kun kirjaudut Google-tilillesi Gmailin tai muun palvelun kautta, sinut kirjataan sisään Chromeen automaattisesti. Jos et halua koskaan kirjautua sisään Chromeen tai laittaa synkronointia päälle, voit muuttaa asetuksia.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Sinä ja Google ja sitten Synkronointi ja Google-palvelut.
  4. Laita Salli Chrome-kirjautuminen pois päältä kohdasta "Muut Google-palvelut".

Uloskirjautuminen etäyhteydellä

Voit poistaa tilisi joltakin laitteeltasi, vaikka et pääsisikään käsittelemään sitä fyysisesti. Sinut kirjataan ulos kaikilta aiemmin käyttämiltäsi tietokoneilta ja siltä, jota käytät parhaillaan.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Siirry Google-tilille ylläpitämään sovelluksia, joilla on pääsy tilillesi.
  3. Valitse Google-sovellukset ‑kohdasta Google Chrome ja sitten Poista käyttöoikeus.

Muita lähteitä