Uloskirjautuminen Chromesta

Voit kirjata Google-tilisi ulos Chromesta.

Google-tilin kirjaaminen ulos Chromesta

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Napauta nimeäsi.
  4. Valitse Kirjaudu ulos.

Voit halutessasi laittaa Chromen synkronoinnin pois päältä. Tämä kirjaa sinut myös ulos Google-tilin palveluista, kuten Gmailista.

Uloskirjautuminen ja synkronoinnin poistaminen käytöstä

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Synkronointi ja sitten Kirjaudu ulos ja poista synkronointi käytöstä.

Chromen kirjautumiskehotteiden laittaminen pois päältä

Kun kirjaudut Google-tilillesi Gmailin tai muun vastaavan palvelun kautta, Chrome voi tarjoutua kirjaamaan sinut sisään Google-tileillä, joilla olet jo kirjautunut sisään laitteellasi.

Näin voit laittaa kirjautumiskehotteet pois päältä:

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Sinä ja Google ‑kohdasta Google-palvelut.
  4. Kohdan Google-palvelut alla, laita Salli Chrome-kirjautuminen pois päältä.

Vinkki: Jos laitat asetuksen "Salli Chrome-kirjautuminen" pois päältä, poistat samalla käytöstä Chromen synkronoinnin.

Muita lähteitä