Log ud af Chrome

Du kan logge ud af din Google-konto i Chrome.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil og så Log ud.

Hvis du har aktiveret synkronisering, kan du deaktivere det. Dette logger dig også ud af de tjenester, der er knyttet til din Google-konto, f.eks. Gmail.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre på siden skal du klikke på Profil Profil og så Synkronisering er slået til.
  3. Under "Dig og Google" skal du klikke på Deaktiver og så Deaktiver.

Bemærk! Hvis du har aktiveret synkronisering i Chrome, og du logger ud af en Google-tjeneste som f.eks. Gmail, bliver du også logget ud af Chrome. Når dette er tilfældet, sættes synkronisering på pause, indtil du logger ind igen med den samme konto.

Deaktiver login i Chrome

Når du logger ind på din Google-konto via en tjeneste som f.eks. Gmail, bliver du automatisk logget ind på Chrome. Hvis du aldrig vil logge ind på Chrome eller aktivere synkronisering, kan du ændre dine indstillinger.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Dig og Google og derefter Synkronisering og Google-tjenester.
  4. Under "Andre Google-tjenester" skal du deaktivere Tillad login via Chrome.

Log ud på en ekstern enhed

Du kan fjerne din konto fra en af dine enheder, også selvom du ikke er i nærheden af enheden. Du logges ud af alle computere, du har brugt før, bl.a. den du bruger lige nu.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til din Google-konto for at administrere apps med adgang til din konto.
  3. Under "Google-apps" skal du klikke på Google Chromeog så Fjern adgang.

Relaterede ressourcer