Løs problemer med lagrede betalingsopplysninger og passord

Du kan lagre kontakt-, betalings- og påloggingsopplysninger i Chrome. Prøv disse løsningene hvis noe ikke fungerer når du lar Chrome huske opplysninger.

Løs problemer med passord

Du kan fikse passordene dine i Chrome. Finn ut mer om hvordan du administrerer lagrede passord.

Chrome tilbyr ikke å lagre passord

Du kan fremdeles lagre passord i Chrome selv om du ikke automatisk blir spurt om det når du fyller ut skjemaer.
  1. Åpne Chrome.
  2. Skriv inn opplysningene dine på nettstedet du vil lagre passordet for.
  3. Klikk på Passord Lagre passordet ditt og så Lagre til høyre for adressefeltet.

Hvis du er på mobil eller ikke ser nøkkelikonet, sletter du passordet og prøver å logge på igjen.

Slett lagrede passord

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer til høyre for adressefeltet.
  3. Trykk på Innstillinger og så Passord.
  4. Trykk på passordet du vil fjerne. Trykk på Slett Slett øverst.

For å slette alle lagrede passord, slett nettlesingsdataene og velg «Passord».

Stopp Chrome fra å tilby å lagre passord

Som standard tilbyr Chrome å lagre passordene dine. Du kan når som helst slå denne funksjonen av og på.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Organiser til høyre for adressefeltet.
  3. Trykk på Innstillinger og så Passord.
  4. Slå av Lagre passord øverst.

Chrome foreslår ikke lagrede passord

Hvis Chrome ikke tilbyr å bruke det lagrede passordet ditt, trykker du på Passord Lagre passordet ditt for å finne mulige passord.

Løs problemer med betalings- og kontaktopplysninger

Du kan lagre, redigere eller slette betalingsopplysninger i Chrome.

Chrome tilbyr ikke å lagre betalingsopplysninger

Hvis betalingsskjemaet er delt i flere deler på nettstedet, kan Chrome kanskje ikke lagre kredittkortet. Men du kan bruke kortet ved å legge det til i Google Pay:
  1. Gå til pay.google.com.
  2. Slik legger du til opplysninger:
    • Betalingsmåte: Velg Betalingsmåter og så Legg til betalingsmåter.
    • Adresse: Velg Adresse og så Legg til adresser.
Finn ut hva det innebærer å lagre betalingsmåter i Google Pay.
Du kan også legge til betalingsopplysninger slik at de bare lagres på enheten. Da ser du ikke de lagrede betalingsopplysningene på andre enheter. Finn ut mer om hvordan du legger til, endrer og sletter kort i Chrome.

Legg til eller endre betalingsopplysninger du har lagret i Chrome

Hvis du har slått på synkronisering i Chrome og du endrer opplysningene dine, vises endringene på de andre enhetene dine. Finn ut hvordan du velger hvilke opplysninger som synkroniseres på andre enheter.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Til høyre for adressefeltet trykker du på Mer Organiser og så Innstillinger  og så Autofyll og betalinger.
  3. Trykk påAdresser med mer eller Betalingsmåter.
  4. Slik legger du til, endrer eller sletter opplysninger:
    • For å legge til: Trykk på Legg til adresse eller Legg til kort nederst. Når du har skrevet inn opplysningene, trykker du på Ferdig nederst.
    • For å endre: Trykk på oppføringen. Når du er ferdig med å endre opplysningene, trykker du på Ferdig nederst.
    • For å slette: Trykk på oppføringen. Trykk på Slett Slett øverst.
Hvis betalingsmåten din er lagret i Google Pay, viderekobles du kanskje til Google Pay, eller så kan du endre opplysningene på pay.google.com.

Stopp Chrome fra å tilby å lagre betalingsopplysninger

Hvis du aldri vil lagre opplysninger i Chrome, kan du slå av forespørselen:

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Organiser til høyre for adressefeltet.
  3. Trykk på Innstillinger og så Fyll ut skjemaer automatisk.
  4. Slå av øverst.

Et lagret Google Pay-kort vises ikke i Chrome

Hvis du vil at kortene dine i Google Pay skal vises i Chrome, logger du på Chrome og slår på synkronisering.