Rediger Chrome-kontrolelementer på din Mac-computers Touch Bar

Du kan tilpasse de genveje, der vises på din Mac-computers Touch Bar, når du bruger Chrome.

Der vises som standard knapper for tilbage, frem, opdater, start, søgning, foretrukne og ny fane.

Tilføj en knap eller et mellemrum

1. Åbn Chrome på din Mac-computer.
  2. Øverst på skærmen skal du klikke på Vis og så Tilpas Touch Bar.
  3. Hold den ønskede knap nede på computerskærmen.
  4. Træk knappen ned under kanten af skærmen. Den vises nu fremhævet på enhedens Touch Bar.
  5. Klik på Udfør.

Fjern en knap

Du kan fjerne en knap, du ikke bruger, ved at flytte markøren ned under kanten af skærmen. Når knappen er fremhævet, skal du klikke på den og trække den op på skærmen.

Omorganiser knapperne

1. Åbn Chrome på din Mac-computer.
  2. Øverst på skærmen skal du klikke på Vis og så Tilpas Touch Bar.
  3. Hold den ønskede knap nede.
  4. Træk knappen til det ønskede sted.
  5. Klik på Udfør.