Læs sider senere, og når du er offline

Du kan gemme websider og læse dem senere, også selvom du er offline, f.eks. på et fly eller et andet sted uden internetforbindelse. Hvis du vil læse websider på et senere tidspunkt, når du er offline, skal du sørge for at downloade dem i Chrome på forhånd.

Gem en side fra Chrome, som du vil læse senere

Du skal være online for at gemme en side på din læseliste.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til en side, du vil gemme.
  3. Tryk på Del Del øverst til højre.
  4. Tryk på Læs senere Læs senere.

Gem en side fra en anden app

1. Åbn appen på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til en side, du vil gemme.
  3. Tryk på Del Del øverst til højre.
  4. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du føje Chrome til listen Del:
    1. Rul ned til bunden af listen over apps, og tryk på Mere.
    2. Slå Chrome til Til.
    3. Tryk på OK.
  5. Find og tryk på Chrome.
  6. Tryk på Læs senere.

Du kan også trykke på Åbn i Chrome for at åbne siden i din browser med det samme.

Læs en gemt side på din læseliste

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Læseliste Læseliste.
  3. Tryk på den side, du vil læse.

Når du er online igen, indlæses onlineversionen af siden. Hvis du ikke kan se onlineversionen af siden, skal du genindlæse den.

Slet en gemt side på din læseliste

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Læseliste Læseliste.
  3. Stryg til venstre på den side, du vil slette og derefter tryk på Slet.