Obrir Chrome ràpidament en un telèfon o una tauleta

Quan instal·leu Chrome, podeu accedir a l'aplicació més de pressa si l'afegiu a la pantalla d'inici, la pantalla de bloqueig o la base. Un cop hàgiu instal·lat l'aplicació Chrome i l'hàgiu obert una vegada, el widget de Chrome estarà disponible.

Afegir el widget de Chrome a la pantalla d'inici
  1. A la pantalla d'inici, manteniu premut un espai buit.
  2. A la part superior de la pantalla, toqueu Afegeix Pestanya nova.
  3. Cerqueu widgets de Chrome i seleccioneu Chrome.
  4. Llisqueu per cercar widgets de Chrome.
  5. A la part inferior de la pantalla, toqueu Afegeix un widget Afegeix una pregunta.
Consell: podeu establir Chrome com a navegador predeterminat a l'iPhone o l'iPad. Obteniu informació sobre com podeu establir Chrome com a navegador predeterminat.
Afegir el widget de Chrome a la pantalla de bloqueig

Important: aquesta funció només està disponible en dispositius iPhone.

1. A la pantalla de bloqueig, manteniu premut un espai buit.
  2. A la part inferior de la pantalla, toqueu Personalitza.
    • Per seleccionar un fons de pantalla nou amb widgets, toqueu Afegeix-ne un Afegeix una pregunta.
  3. Per personalitzar la pantalla de bloqueig, toqueu la pantalla de bloqueig.
  4. A la pantalla, toqueu Afegeix widgets.
    • Si la pantalla de bloqueig ja té widgets, toqueu la casella amb widgets a sota de l'hora.
  5. A "Afegeix widgets", desplaceu-vos per cercar el widget de Chrome i toqueu-lo.
  6. Llisqueu cap a l'esquerra per veure els widgets disponibles.
  7. Toqueu o arrossegueu el widget a la pantalla de bloqueig.
  8. Al costat de l'opció "Afegeix widgets", toqueu Tanca Tanca.
  9. A la part superior dreta, toqueu Fet.
  10. Per sortir del mode de personalització, torneu a tocar la pantalla de bloqueig.
Afegir el widget de Chrome a la vista Avui
  1. Des de la pantalla d'inici, llisqueu cap a la dreta fins a la barra de cerca.
  2. Desplaceu-vos i toqueu Edita.
  3. A la part superior de la pantalla, toqueu Afegeix Pestanya nova.
  4. Cerqueu widgets de Chrome i seleccioneu Chrome.
  5. Llisqueu per cercar widgets de Chrome.
  6. A la part inferior de la pantalla, toqueu Afegeix un widget Afegeix una pregunta.
  7. Per completar l'acció, toqueu qualsevol punt de la pantalla.
Consell: podeu establir Chrome com a navegador predeterminat a l'iPhone o l'iPad. Obteniu informació sobre com podeu establir Chrome com a navegador predeterminat.
Afegir Chrome al Dock
  1. Per afegir l'aplicació Chrome Chrome, és possible que hàgiu de crear espai al Dock.
    1. Per suprimir una aplicació, manteniu-la premuda.
    2. Arrossegueu-la a la pantalla d'inici i deixeu-la anar.
  2. Manteniu premuda l'aplicació Chrome Chrome.
  3. Toqueu Editar pantalla d'inici.
  4. Arrossegueu-la al Dock i deixeu-la anar.
  5. Per completar l'acció, toqueu qualsevol punt de la pantalla.
Consell: si utilitzeu un iPhone 6s o una versió posterior, podeu mantenir premuda l'aplicació Chrome per iniciar una cerca per veu, obrir una pestanya nova, escanejar un codi QR o trobar els llocs web més visitats.