No es poden crear ni editar usuaris supervisats

Ja no es poden crear perfils supervisats per controlar i veure els llocs web que visiten altres usuaris.

Si ja teniu configurat un perfil supervisat, podeu continuar utilitzant-lo, ja que les vostres opcions de configuració actuals continuaran funcionant.

Tanmateix, no podreu fer les accions següents:

• Afegir perfils supervisats nous.
  • Moure un usuari supervisat a un perfil normal.
  • Editar les opcions de configuració d'un perfil supervisat.
  • Aprovar o rebutjar sol·licituds de navegació.
  • Veure l'activitat dels perfils supervisats.

Per gestionar l'experiència del vostre fill a Chrome, creeu-li un compte amb Family Link.

Exportar les adreces d'interès

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Aneu al perfil de l'usuari supervisat.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  4. Seleccioneu Adreces d'interès i després Gestor d'adreces d'interès.
  5. A la part superior, feu clic a Organitza Més i després Exporta les adreces d'interès.

Utilitzar l'usuari supervisat actual

Podeu utilitzar el perfil d'usuari supervisat actual en un dispositiu Chrome OS, com ara un Chromebook o un Pixelbook.

Per saber quins perfils estan supervisats, seguiu aquests passos:
  1. A l'ordinador, a la part superior dreta, feu clic al botó amb el vostre nom o a Usuaris Persones.
  2. Feu clic a Gestiona persones.
  3. Als perfils supervisats, veureu l'opció Usuaris Persones.
Impedir que els perfils supervisats canviïn a un perfil no supervisat

Podeu bloquejar el vostre perfil perquè altres usuaris no puguin accedir a la vostra informació, les vostres contrasenyes i les vostres adreces d'interès.

1. Obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic al botó amb el vostre nom.
  3. Feu clic a Surt i estableix el bloqueig infantil.

Per canviar al vostre perfil, haureu d'iniciar la sessió amb la contrasenya de Google.

Per protegir la vostra privadesa, compartiu l'ordinador amb persones en qui confieu. L'opció "Surt i estableix el bloqueig infantil" us ajuda a protegir la privadesa, però no és una mesura de protecció segura contra desconeguts.