Ryd browserdata i Chrome

Du kan slette din browserhistorik og andre browserdata, f.eks. gemte oplysninger til formularer, eller blot slette data fra en bestemt dato.

Det sker der med dine oplysninger

Data, der kan slettes

Følgende data, der er relateret til din adfærd på nettet, kan slettes fra Chrome:

• Browserhistorik: Dette omfatter de webadresser, du har besøgt, og som kan findes på siden Historik, genvejene til dem fra siden Ny fane og forslag til disse websites i adresselinjen.
  • Cookies, websitedata:
  • Billeder og filer, der er gemt i cachen: Chrome husker dele af sider, f.eks. tekst og billeder, så de kan åbnes hurtigere, næste gang du besøger dem.
  • Gemte adgangskoder: Oplysninger om dine gemte adgangskoder.
  • Autofyld-data: Alle dine poster i Autofyld og tekst, du har angivet i webformularer.
Data, der ikke slettes

Der er andre typer data, der er relateret til din adfærd på nettet. Disse andre typer data kan slettes separat:

Tip! Husk at slette dine browserdata og logge ud af Chrome, før du bortskaffer eller giver din enhed væk.

Slet dine browserdata i Chrome

Hvis du har gemt en type af data på din Google-konto, kan du til enhver tid slette de pågældende data fra din iPhone eller iPad. Dataene fjernes fra din Google-konto og vil ikke være tilgængelige på dine andre enheder, hvor du er logget ind.

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Ryd browserdata.
  3. Vælg de typer oplysninger, du vil fjerne.
  4. Tryk på Ryd browserdata.
  5. Tryk på Udfør øverst til højre.
Slet elementer enkeltvis

I stedet for at slette hele kategorier af dine browserdata kan du vælge elementer, der skal slettes.

Relaterede ressourcer

Luk søgning
Google-apps