Ryd browserdata

Du har kontrol over din historik og andre browserdata såsom gemte formularposter.

Slet alle dine data eller blot nogle data fra et bestemt tidspunkt

Det sker der med dine oplysninger

Data, der kan slettes
  • Browserhistorik: Når du rydder din browserhistorik, slettes følgende:
    • Webadresser, som du har besøgt, fjernes fra siden Historik.
    • Genveje til disse sider fjernes fra siden Ny fane.
    • Forslag i adresselinjen for disse websites vises ikke længere.
  • Cookies, websitedata
  • Cachelagrede billeder og filer: Chrome husker dele af sider, så de kan åbnes hurtigere, næste gang du besøger dem. Tekst og billeder fra sider, du har besøgt i Chrome, fjernes.
  • Gemte adgangskoder: Dine gemte adgangskoder slettes.
  • AutoFyld-data: Alle dine poster i AutoFyld og tekst, du har indtastet i webformularer, slettes.
Data, der ikke slettes

Der er andre typer data, der er relateret til din adfærd på nettet. Disse andre typer data kan slettes separat:

Hvis du giver din enhed væk, skal du huske at slette dine browserdata og derefter deaktivere synkronisering i Chrome.

Slet dine browserdata

Hvis du synkroniserer en type data, slettes den overalt, hvor den synkroniseres, hvis du sletter den på din iPhone eller iPad. Den fjernes både fra andre enheder og din Google-konto.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Historik Historik.
  3. Tryk på Ryd browserdata nederst på skærmen.
  4. Vælg de typer oplysninger, du vil fjerne.
  5. Tryk på Ryd browserdata og så Ryd browserdata.
  6. Tryk på Udfør øverst til højre.

Slet elementer enkeltvis

I stedet for at slette hele kategorier af dine browserdata kan du vælge elementer, der skal slettes.

Slet fra én enhed

Hvis du sletter oplysninger fra en enhed, slettes de overalt, hvor de synkroniseres. Sådan sletter du data fra én enhed uden at fjerne dem overalt:

1. Slå synkronisering fra på enheden.
  2. Slet data fra enheden.