Del Chrome med andre

Med profiler kan du holde all Chrome-informasjonen din atskilt, for eksempel bokmerker, logg, passord og andre innstillinger.

Profiler er ideelle for

• å dele en datamaskin med flere personer
  • å holde de forskjellige kontoene dine, for eksempel jobbkontoen og den personlige kontoen, atskilte

Hva ser andre når du deler Chrome?

Bare del enheten din med personer du stoler på. Personer som har enheten din, kan bytte til hvilken som helst annen Chrome-profil på den. Hvis noen åpner Chrome-profilen din, kan de se informasjon om for eksempel hvilke nettsteder du har besøkt.

Legg til personer eller profiler

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Profil Profil øverst til høyre.
  3. Klikk på Legg til.
  4. Velg et navn og et bilde.
  5. Klikk på Legg til. Et nytt vindu åpnes der du blir bedt om å slå på synkronisering.
  6. (Valgfritt) Slå på synkronisering i Chrome med en Google-konto for den nye profilen. Bokmerkene, loggen, passordene og de andre innstillingene for denne kontoen synkroniseres automatisk.

Bruker du Chromebook? Du kan dele den med andre ved å legge dem til på Chromebooken.

Bytt til en annen person eller profil

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Profil Profil øverst til høyre.
  3. Velg personen eller profilen du vil bytte til.

Bruker du Chromebook? Du kan bruke flere kontoer samtidig på Chromebook.

Endre navn eller bilder

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Bytt til profilen du vil endre:
    1. Klikk på Profil Profil øverst til høyre.
    2. Velg personen eller profilen du vil bytte til.
  3. Klikk på Mer Mer og så Innstillinger øverst til høyre.
  4. Gå til «Personer», og klikk på Navn og bilde for Chrome.
  5. Skriv inn et nytt navn, eller velg et nytt bilde. Endringen lagres automatisk.

Fjern personer eller profiler

Når du fjerner noen fra Chrome, slettes bokmerkene, loggen, passordene og andre innstillinger for kontoen fra datamaskinen.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Profil Profil øverst til høyre.
  3. Klikk på Administrer personer Administrer personer.
  4. Hold markøren over personen du vil fjerne.
  5. Øverst til høyre på personen klikker du på Mer Mer og så Fjern denne personen.
  6. Bekreft ved å klikke på Fjern denne personen.

Relaterte linker