Utilitzar Chrome amb diversos perfils

Amb els perfils, podeu mantenir separada tota la informació de Chrome, com ara les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració.

Els perfils són ideals quan voleu:

• Compartir un ordinador amb diverses persones.
  • Mantenir separats els vostres comptes, com ara el de la feina i el personal.

Què veuen els altres quan compartiu Chrome

Compartiu el dispositiu només amb persones de confiança. Si una altra persona fa servir el vostre dispositiu, pot canviar a qualsevol altre perfil de Chrome. Si obre el vostre perfil de Chrome, pot accedir a informació com ara els llocs web que heu visitat.

Afegir un perfil nou

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil.
  3. Feu clic a Afegeix.
  4. Si decidiu sincronitzar amb el vostre Compte de Google, el nom del perfil serà automàticament el mateix que el del compte.
  5. Trieu un nom, una foto i una paleta de colors.

Si decidiu activar la sincronització a Chrome amb el Compte de Google per al perfil nou, les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració se sincronitzaran automàticament.

Feu servir un dispositiu Chromebook? Per compartir el vostre Chromebook amb altres persones, afegiu-les al dispositiu.

Canviar a un altre perfil

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil.
  3. Trieu el perfil al qual vulgueu canviar.

Feu servir un dispositiu Chromebook? Podeu fer servir diversos comptes alhora al Chromebook.

Canviar el nom, la foto o el color

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil.
  3. Al costat d'"Altres perfils", seleccioneu Gestiona els perfils Gestiona persones.
  4. A la part superior dreta del perfil que vulgueu editar, feu clic a Més Més i després Edita.
  5. Introduïu un nom nou o trieu una foto o un tema de color nous. Els canvis es desaran automàticament.

Suprimir un perfil

Important: En suprimir un perfil de Chrome, les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració s'esborren de l'ordinador.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil.
  3. Al costat d'"Altres perfils", seleccioneu Gestiona els perfils Gestiona persones.
  4. Col·loqueu el cursor a sobre el perfil que vulgueu suprimir.
  5. A la part superior dreta del perfil, feu clic a Més Més i després Suprimeix.
  6. Per confirmar l'acció, feu clic a Suprimeix.