Synkronoinnin käyttöönotto tai käytöstä poistaminen Chromessa

Jos haluat tallentaa tietosi Google-tilillesi, ota synkronointi käyttöön.

Synkronoinnin hyödyt

• Voit katsella ja muokata synkronoituja tietoja, esimerkiksi kirjanmerkkejä, historiaa, salasanoja ja muita asetuksia, kaikilla laitteillasi.
  • Kirjaudut automaattisesti sisään Gmailiin, YouTubeen, Hakuun ja muihin Googlen palveluihin. Jos kirjauduit sisään ennen synkronoinnin käyttöönottoa, pysyt sisäänkirjautuneena.
  • Voit palauttaa synkronoidut tietosi, jos vaihdat laitetta – esimerkiksi jos puhelimesi katoaa tai ostat uuden kannettavan.
  • Google-tuotteiden käyttökokemus on yksilöllisempi, kun sisällytät Chrome-historian verkko- ja sovellustoimintaasi.
  • Chrome voi yhdistää Google-tilillä ilmoittamiasi ikä- ja sukupuolitietoja tilastoihin tukeakseen kaikille väestöryhmille sopivien tuotteiden kehittämistä. Näitä tietoja käytetään vain kootussa muodossa.

Tärkeää: Ota Chromen synkronointi käyttöön vain omilla laitteillasi. Käytä yleisessä käytössä olevalla tietokoneella sen sijaan Guest Modea.

Lue lisää Chromen tietosuojakäytännöstä.

Sisäänkirjautuminen ja synkronoinnin laittaminen päälle

Synkronoinnin käyttöönotto edellyttää Google-tiliä.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Laita synkronointi päälle.
  3. Valitse käytettävä tili.
  4. Valitse Kyllä.

Uloskirjautuminen ja synkronoinnin laittaminen pois päältä

Kun olet kirjautunut ulos ja laittanut synkronoinnin pois päältä, voit edelleen nähdä kirjanmerkit, historian, salasanat ja muut asetukset laitteellasi.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Napauta nimeäsi.
  4. Valitse Kirjaudu ulos.