Log ind, og synkroniser i Chrome

Når du logger ind i Chrome med din Google-konto, kan du se dine oplysninger på alle dine enheder og bruge yderligere Chrome-funktioner.

Når du logger ind

• Du kan få dine bogmærker, adgangskoder og meget mere på alle dine enheder
  • Hvis du skifter enhed (f.eks. hvis du mister din telefon eller får en ny computer), kan du få dine gemte oplysninger tilbage.
  • Du kan logge ind automatisk i Gmail, på YouTube, i Søgning og andre Google-tjenester.
  • Hvis du aktiverer Web- og appaktivitet og synkroniserer din Chrome-historik, kan du få en bedre, personligt tilpasset brugeroplevelse i andre Google-produkter.
Log ind i Chrome
Du skal have en Google-konto for at logge ind i Chrome.
  1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger Indstillinger og derefter Log ind i Chrome.
  3. Vælg den konto, du vil bruge.
  4. Tryk på Fortsæt som.
Log ud af Chrome
  1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på navnet på din konto øverst på skærmen.
  4. Tryk på Log ud.

Sådan sletter du gemte oplysninger på din Google-konto:

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til chrome.google.com/sync.
  3. Find og tryk på Ryd data.