Skift Chrome-sprog, og oversæt websider

Du kan ændre det sprog, Chrome anvender, og indstille Chrome til at oversætte websider for dig.

Oversæt websider i Chrome

Hvis du vil læse sider på et sprog, du ikke forstår, kan du bruge Chrome at oversætte siden.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til en webside, som er skrevet på et andet sprog.
  3. Vælg det sprog, du vil oversætte til, nederst.
    • Hvis du vil ændre standardsproget, skal du trykke på Mere Mere og derefter Flere sprog og vælge sproget.
  4. Chrome oversætter kun websiden denne ene gang.
    • Hvis du altid vil oversætte fra dette sprog, skal du trykke på Mere Mere og derefter Oversæt altid sider på [sprog].

Virker det ikke? Prøv at opdatere websiden. Hvis du stadig ikke kan trykke på Oversæt, skyldes det muligvis, at du ikke kan oversætte fra dette sprog.

Skift standardindstillinger for oversættelse

Chrome tilbyder som standard at oversætte sider, der er skrevet på et sprog, du ikke forstår.

Tilføj alle de sprog, du forstår

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Sprog og derefter Tilføj sprog.
  4. Tryk på de sprog, du forstår.
  5. Du kan ændre rækkefølgen på sprogene ved at trække og slippe. Websites på flere sprog vises på det første tilgængelige sprog i overensstemmelse med dine præferencer.

Bemærk! Hvis du har valgt "Oversæt aldrig" for et sprog, vises det her.

Deaktiver oversættelse

Du bestemmer, hvornår Chrome skal tilbyde at oversætte websider.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Sprog.
  4. Deaktiver Tilbyd at oversætte sider, der ikke er på et sprog, du kan læse.

Fortryd "oversæt altid" for et sprog

Hvis du tidligere har valgt altid at oversætte et sprog, men nu har skiftet mening, kan du fortryde dine præferencer for oversættelse.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til en webside, som er skrevet på det pågældende sprog. Siden oversættes automatisk.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Oversæt altid sider på [sprog].