Skift Chrome-sprog, og oversæt websider

Du kan ændre dit foretrukne sprog i Chrome. Chrome kan også oversætte sider for dig.

Oversæt websider i Chrome

Når du støder på en side, som er skrevet på et sprog, du ikke forstår, kan du bruge Chrome til at oversætte siden.

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til en webside, som er skrevet på et andet sprog.
  3. Vælg det sprog, du vil oversætte til, øverst på skærmen.
    • Hvis du vil skifte standardsprog, skal du trykke på Indstillinger og så Flere sprog og vælge sproget.
  4. Chrome oversætter kun websiden denne ene gang.
    • Hvis du altid vil oversætte fra dette sprog, skal du trykke på Indstillinger Indstillinger og så Oversæt altid [sprog].

Anmod om oversættelse i Chrome

Hvis Oversæt ikke vises øverst på en side, kan du anmode om en oversættelse.

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Oversæt.

Hvis Chrome ikke tilbyder at oversætte, kan du prøve at opdatere websiden. Hvis du stadig ikke kan trykke på Oversæt, skyldes det muligvis, at du ikke kan oversætte fra dette sprog.

Fremhæv tekst, der skal oversættes

Sådan oversætter du tekst:

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til en webside, som er skrevet på et andet sprog.
  3. Markér den tekst, du vil oversætte.
  4. Tryk på Google Oversæt.
    • Tryk på Stemme for at afspille tekst på et sprog, der understøtter oplæsning.

Tip! Hvis der er mere end 5.000 tegn, kan du vælge Oversæt hele siden.

Sådan ændrer du sprog:

1. Tryk på det sprog, du vil ændre.
  2. Rul ned for at finde det sprog, du vil bruge, eller angiv det i søgefeltet.
  3. Tryk på det pågældende sprog.

Skift standardindstillinger for oversættelse

Chrome tilbyder som standard at oversætte sider, der er skrevet på et sprog, du ikke forstår.

Deaktiver oversættelse

Du bestemmer, om Chrome skal tilbyde at oversætte websider.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Sprog.
  4. Deaktiver Oversæt sider.

Fortryd "oversæt altid" eller "oversæt aldrig" for et sprog

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Sprog.
  4. Tryk på Tilføj sprog.
  5. Tryk på det sprog, du kender eller vil oversætte. Websites på flere sprog vises på det første tilgængelige sprog i overensstemmelse med dine præferencer.

Bemærk! Hvis du har valgt "Oversæt aldrig" for et sprog, vises det her.

Tip! Hvis du vil have oversat et sprog på din liste, kan du trykke på sproget og vælge Tilbyd at oversætte.

Fortryd "oversæt altid" for et sprog

Hvis du tidligere har valgt altid at oversætte et sprog, kan du fortryde dine præferencer for oversættelse.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til en webside, som er skrevet på det pågældende sprog. Siden oversættes automatisk.
  3. Øverst på skærmen skal du trykke på Indstillinger og så Oversæt aldrig [sprog].