Giv websitetilladelse til MIDI-enheder i Chrome

Du kan knytte et website til dine MIDI-enheder (Musical Instrument Digital Interface) i Chrome. MIDI er en standardmetode til kommunikation mellem elektroniske musikinstrumenter, hardware og computere. Du kan styre virtuelle synthesizere, trommemaskiner eller andre instrumenter ved hjælp af dit MIDI-tastatur eller din MIDI-controller.

Du bør kun give enhedsadgang til et website, du har tillid til. Hvis du er på et website, der har forbindelse til din MIDI-enhed, kan websitet få adgang til og ændre oplysninger på enheden, herunder eventuelle firmwareopdateringer. Websitet kan sende og modtage MIDI-beskeder til og fra dine enheder. Det betyder, at din enhed kan lave lyde, og at websitet kan få adgang til de toner, du spiller.

Du kan beskytte dine oplysninger ved besøg på websites via din computer eller Android-enhed, når du vælger dine indstillinger for tilladelser.

Bloker eller giv tilladelser for et website

Vigtigt! Når du giver et website tilladelse til at styre og omprogrammere dine MIDI-enheder, tillader du afsendelse og modtagelse af alle typer MIDI-beskeder, herunder eventuelle firmwareopdateringer.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til et website.
  3. Når et website anmoder om tilladelse til at styre og omprogrammere dine MIDI-enheder, har du følgende valgmuligheder i pop op-menuen:
    • Bloker: Forhindrer, at et website får adgang til dine MIDI-enheder.
    • Tillad: Giver et website adgang til dine MIDI-enheder.

Tips!

• Du kan også blokere eller tillade styring eller omprogrammering af dine MIDI-enheder for alle websites i Websiteindstillinger. Få flere oplysninger om, hvordan du skifter indstillinger for alle websites.
  • På et website kan du også vælge Se websiteoplysninger Default (Secure) og derefter Websiteindstillinger for at blokere eller tillade administration eller omprogrammering af dine MIDI-enheder for websitet.

Fjern tilladelser fra et website i Chrome

Du kan fjerne et websites adgang til dine enheder. Se, hvordan du redigerer tilladelser for websiteindstillinger.