Chrome-yläkalupalkin muokkaaminen Androidilla

Voit muuttaa Chromen yläpalkin pikanäppäintä, jotta voit käyttää usein käyttämiäsi ominaisuuksia helpommin.

Yläkalupalkin pikakuvakkeen hallinta

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää. Järjestä ja sitten asetuksista ja sitten Yläpalkin pikanäppäin .
  3. Laita Yläpalkin pikanäppäin päälle tai pois päältä.
  4. Valitse haluamasi pikanäppäin luettelosta:

Vinkki: Joillakin verkkosivuilla saatat nähdä yläpalkissa vastaavan toiminnon ensisijaisen pikanäppäimen sijaan.

• Jos hintaseuranta on saatavilla tuotesivulla, saatat nähdä Seuraa hintoja ‐tekstin.
  • Jos katsot sivua, joka voidaan näyttää yksinkertaistetussa muodossa, saatat nähdä Yksinkertaistettu näkymä ‐tekstin.