Få flere oplysninger om tredjepartslogin

Tredjepartslogin er en form for samlet login, der giver dig mulighed for at logge ind med en identitetstjeneste i stedet for at oprette unikke loginoplysninger for hvert enkelt website, du besøger. Hvis du tillader loginbeskeder fra tredjeparter, kan du få vist dialogbokse, når du bruger nettet, hvor du bliver spurgt, om du vil logge ind med en identitetstjeneste.

Du kan logge ind på websites med Chrome via din foretrukne identitetstjeneste. En identitetstjeneste gemmer og administrerer dine loginoplysninger og identiteter på nettet i henhold til din tilladelse.

Administrer loginbeskeder fra tredjeparter

Sådan vælger du dine præferencer for loginbeskeder fra tredjeparter:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Organiser og derefter Indstillinger.
  3. Til venstre skal du klikke på Sikkerhed og privatliv og derefter Websiteindstillinger.
  4. Under "Indhold" skal du klikke på Yderligere indstillinger for indhold og derefter Tredjepartslogin.
  5. Vælg din foretrukne indstilling:
    • Websites kan vise loginbeskeder fra identitetstjenester
    • Bloker loginbeskeder fra identitetstjenester

Tip! Hvis du blokerer denne funktion, viser Chrome ikke indbyggede beskeder om at logge ind via din identitetstjeneste, men det website, du besøger, eller din identitetstjeneste, kan muligvis stadig vise dig lignende beskeder. Desuden kan du stadig logge ind med din identitetstjeneste via de typiske loginknapper eller dit brugernavn og din adgangskode.