Få flere oplysninger om tredjepartslogin

Tredjepartslogin er en form for samlet login, der giver dig mulighed for at logge ind med en identitetstjeneste i stedet for at oprette unikke loginoplysninger for hvert enkelt website, du besøger. Hvis du tillader loginbeskeder fra tredjeparter, kan du få vist dialogbokse, når du bruger nettet, hvor du bliver spurgt, om du vil logge ind med en identitetstjeneste.

Du kan logge ind på websites med Chrome via din foretrukne identitetstjeneste. En identitetstjeneste gemmer og administrerer dine loginoplysninger og identiteter på nettet i henhold til din tilladelse.

Administrer loginbeskeder fra tredjeparter

Sådan vælger du dine præferencer for loginbeskeder fra tredjeparter:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Organiser og derefter Indstillinger.
  3. Til venstre skal du vælge Privatliv og sikkerhed og derefter Websiteindstillinger.
  4. Under "Indhold" skal du vælge Yderligere indstillinger for indhold og derefter Tredjepartslogin.
  5. Vælg, om loginbeskeder skal vises eller blokeres:
    • Websites kan vise loginbeskeder fra identitetstjenester: Hvis du aktiverer "Log automatisk ind", behøver du ikke at bekræfte, før du logger ind på et website med din identitetstjeneste. Se, hvordan du automatisk logger ind på websites og i apps.
    • Bloker loginbeskeder fra identitetstjenester: Hvis du blokerer denne funktion, viser Chrome ikke loginbeskeder via din identitetstjeneste. Det website, du besøger, eller din identitetstjeneste kan stadig vise dig lignende beskeder. Du kan stadig logge ind med din identitetstjeneste via de typiske loginknapper eller dit brugernavn og din adgangskode.
Log automatisk ind på et website med din identitetstjeneste

Du kan logge automatisk ind på et website, hvis:

Tip! Hvis du for nylig har afvist at logge ind automatisk, er funktionen muligvis midlertidigt deaktiveret.