Utilitzar el mode de lectura al tauler lateral

Personalitzeu la vostra experiència de lectura a Chrome amb el mode de lectura. Aquesta funció se situa de manera pràctica al tauler lateral i us permet:

• Concentrar-vos més fàcilment en el text.
  • Reduir les distraccions causades per les imatges i els vídeos en pantalla.
  • Canviar la lletra tipogràfica i el cos de font.
  • Ajustar l'espaiat entre les lletres i les frases.
  • Triar el color de fons.

Important: aquestes opcions de configuració només s'apliquen al text que vulgueu llegir al tauler lateral, no a cap altre contingut de Chrome ni a llocs web generals.

Gestionar el mode de lectura

En utilitzar el mode de lectura al tauler lateral, podeu ajustar la configuració de la font perquè us sigui més fàcil de llegir.

1. A l'ordinador, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a un lloc web que contingui el text que vulgueu llegir.
  3. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Més eines i, a continuació, Mode de lectura.
  4. A "Mode de lectura", feu servir la barra d'eines per:
    • Ajustar la font: seleccioneu la fletxa avall Fletxa avall.
    • Ajustar el cos de font: seleccioneu per augmentar-lo i per reduir-lo.
    • Canviar el color de fons del mode de lectura: seleccioneu .
    • Canviar l'espaiat entre les frases: seleccioneu .
    • Canviar l'espaiat entre les lletres: seleccioneu .

Consell: per fixar el mode de lectura, a la part superior dreta del tauler lateral, seleccioneu Fixa a la barra d'eines Pin.