Skift adresselinjens placering

Nu kan du nemt justere, hvor adresselinjen vises på din iPhone.

Vælg layout for din adresselinje

For at gøre det nemmere at søge kan du ændre placeringen af adresselinjen, mens du browser i Chrome.

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Adresselinje.
  3. Vælg Top eller Bund.

Du kan også holde fingeren på adresselinjen for at flytte den.

1. Hold fingeren på adresselinjen.
  2. Vælg Flyt adresselinjen til bunden eller Flyt adresselinjen til toppen.

Tip! Du kan kun tilpasse adresselinjens placering i portrættilstand. I liggende format forbliver den øverst på skærmen.

Relaterede ressourcer