Få flere oplysninger om websitedata på enheden i Chrome

Du kan give websites tilladelse til midlertidigt at gemme data på din enhed for at forbedre din brugeroplevelse på de pågældende websites. Dette kaldes "websitedata på enheden", og når det er aktiveret, hjælper det websites med f.eks. at holde din indkøbskurv aktiv, når du forlader de pågældende websites.

Du kan vælge, hvordan et website skal gemme data på din enhed:

• Tillad, at websites gemmer data på din enhed: Der er større sandsynlighed for, at websites fungerer som forventet.
  • Slet data, som websites har gemt på din enhed, når du lukker alle vinduer: Websites fungerer sandsynligvis som forventet, men det er mindre sandsynligt, at de husker dig fra ét besøg til det næste.
  • Tillad ikke, at websites gemmer data på din enhed (anbefales ikke): Websites fungerer muligvis ikke som forventet. Vælg denne mulighed, hvis du ikke vil gemme oplysninger om de websites, du besøger, på din enhed.

Angiv websitedata på enheden med din enhed

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Privatliv og sikkerhed og derefter Websiteindstillinger.
  4. Klik på Yderligere indstillinger for indhold og derefter Websitedata på enheden.
  5. Vælg en standardadfærd.