Tapahtumatoiminnon lisääminen Chromessa iPhonelle ja iPadille

Voit luoda kalenteritapahtumia poistumatta Chromesta.

Kalenteri-sovelluksen lisäominaisuuksien käyttäminen

Jotta voit käyttää lisäominaisuuksia, sinun on ladattava Google Kalenteri ‐sovellus ja kirjauduttava Google-tilillesi.

Tapahtumien lisääminen sivustolta Google Kalenteriin

• Tärkeää:
    • Voit valita, mihin kalenteriin (henkilökohtainen tai perhe) tapahtuma tallennetaan.
    • Voit lisätä tapahtumaan ominaisuuksia, kuten yhteystietoja tai tiettyjä päivämääriä ja kellonaikoja.
  1. Kosketa verkkosivustolla päivämäärää pitkään.
  2. Valitse Lisää Google Kalenteriin.
  3. Lisää yläreunassa tapahtuman tiedot tai muokkaa niitä.
    • Valinnainen: Voit lisätä tapahtumaan ihmisiä, sijainteja ja muuta valitsemalla alareunasta Avaa Google Kalenteri….
  4. Napauta oikeasta yläkulmasta Tallenna.
    • Jos tapahtuma on tallennettu, näet vahvistusviestin.

Sivuston tapahtumien lisääminen Apple-kalenteriin

Voit myös lisätä tapahtumia Apple-kalenteriin, mutta et voi lisätä tapahtumaan ihmisiä, sijainteja tai muuta.

1. Kosketa verkkosivustolla päivämäärää pitkään.
  2. Valitse Lisää Apple-kalenteriin.
  3. Lisää yläreunassa tapahtuman tiedot tai muokkaa niitä.
  4. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää.
    • Jos tapahtuma on tallennettu, näet vahvistusviestin.