Administrer indstillinger for computertilstand

Du kan gøre computer- eller mobiltilstand til standardindstilling på din telefon eller tablet. Du kan også tilpasse disse indstillinger for bestemte websites.

Rediger standardindstillingerne på din telefon eller tablet

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Under "Avanceret" skal du vælge Indstillinger for website og derefter Computerwebsite.
  4. Aktivér Computerwebsite.

Sådan tilpasser du ikke-standardindstillinger for bestemte websites:

1. Åbn Indstillinger Indstillinger i Chrome-appen.
  2. Under "Avanceret" skal du vælge Indstillinger for website og derefter Computerwebsite og derefter  + TILFØJ EN UNDTAGELSE FOR ET WEBSITE.
  3. Angiv webadressen til websitet.

Tip! Du kan også føje et website til listen over undtagelser, når du vælger Mere Mere og derefter Computerwebsite.