Administrer Chrome-sidepanelet

I sidepanelet på din computer kan du finde:

• Læseliste
  • Bogmærker
  • Historik
  • Google Søgning m.m.
Administrer sidepanel
  • Tilpas størrelsen på sidepanelet: Vælg Træk i kanten af panelet, og hold fingeren nede.
  • Sådan justerer du placeringen af sidepanelet:
    1. Åbn Chrome på din computer.
    2. Vælg Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Udseende.
    3. Vælg den side, hvor panelet skal åbnes, under "Sidepanel".
  • Luk sidepanelet: Klik på Luk Luk øverst til højre.
Fastgør og frigør et bestemt sidepanel

Du kan fastgøre et bestemt sidepanel i Chrome. Du kan fastgøre følgende:

• Søg
  • Læseliste
  • Bogmærker
  • Historik
  • Læsetilstand

Fastgør et bestemt sidepanel

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til et website.
  3. Vælg Mere Mere øverst til højre.
  4. Sådan fastgør du:
    • Google Søgning: Vælg Søg på denne side med Google.
    • Læseliste: Vælg Bogmærker og lister og derefter Læseliste og derefter Vis læselisten.
    • Bogmærker: Vælg Bogmærker og lister og derefter Vis alle bogmærker.
    • Historik: Vælg Historik og derefter Grupperet historik.
    • Læsetilstand: Vælg Flere værktøjer og derefter Læsetilstand.
  5. Klik på Fastgør til værktøjslinjen Pin ud for ikonets navn.
    • Til venstre for Profil Profil, Google Søgning , Tilføj bogmærke , Læsetilstand , Læseliste eller Historik bliver tilgængelig.

Frigør et bestemt sidepanel

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Til venstre for Profil Profil kan du vælge:
    • Søgning
    • Læseliste
    • Bogmærker
    • Historik
    • Læsetilstand
  3. Vælg Frigør fra værktøjslinjen ud for ikonets navn.

Tip! Du kan også højreklikke på et ikon og vælge Frigør.

Søg på websider ved hjælp af sidepanelet i Google Søgning

Med sidepanelet i Google Søgning kan du få adgang til flere oplysninger om de websites, du besøger, og de søgeværktøjer, du bruger.

Når du er på et website, kan du åbne sidepanelet i Google Søgning for at få adgang til vigtige punkter fra artikler og andre websider.

Sådan søger du på en webside ved hjælp af sidepanelet i Google Søgning:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til et website.
  3. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og derefter Søg på denne side med Google.
    • Du kan få flere oplysninger om den tekst og de billeder, du finder, ved at angive søgeord på websiden.

Tips!

Relaterede ressourcer