Importér adgangskoder med Chrome

Du kan importere adgangskoder fra andre apps til Google Adgangskodeadministrator i Chrome.

Trin 1: Eksportér dine adgangskoder som en .csv-fil

Vigtigt! Du kan kun importere adgangskoder i .csv-filformat til Google Adgangskodeadministrator. Hvis du vil eksportere adgangskoder som en .csv-fil fra en app, der ikke er fra Google, skal du læse dokumentationen til den pågældende app.

Gå til følgende nyttige ressourcer for at få en vejledning i, hvordan du eksporterer adgangskoder:

Tip! For at sikre, at dine adgangskoder anvender det korrekte format, skal du tjekke, om den første linje i din eksporterede adgangskodefil indeholder disse kolonnenavne:

• “url” (webadresse)
  • “username” (brugernavn)
  • “password” (adgangskode)

Hvis ikke, skal du opdatere filen, så den har "url", “username" og "password" som kolonnenavne i første linje.

Trin 2: Importér adgangskoder

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og så Adgangskoder og autofyld og så Google Adgangskodeadministrator og så Indstillinger.
  3. Klik på Vælg fil under "Importér adgangskoder".
  4. Vælg den .csv-fil, du vil importere.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at gennemføre din import.

Tip! Du kan importere 3.000 adgangskoder ad gangen. Hvis du skal importere mere end 3.000 adgangskoder, er du nødt til at opdele dem i flere .csv-filer og importere filerne separat. Du kan gemme op til 10.000 adgangskoder på din Google-konto.

Trin 3: Slet din .csv-fil med adgangskoder

Vigtigt! Hvis du ikke sletter din adgangskodefil, kan alle, der bruger enheden, åbne filen og tilgå dine adgangskoder.

Se dokumentationen til din enhed for at slette din adgangskodefil.

Tjek, om der er usikre adgangskoder

Når du har importeret dine adgangskoder, kan du tjekke, om de er blevet offentliggjort i forbindelse med et brud på datasikkerheden, eller om de er svage og nemme at gætte. Se, hvordan du administrerer dine adgangskoder.