Aktivér og deaktiver stavekontrollen i Chrome

Stavekontrollen hjælper dig med at tjekke og rette stavning på dine enheder. Når du indtaster tekst i indtastningsfelter på nettet på din computer, kan teksten tjekkes for stavefejl.
Når stavekontrollen er aktiveret, kan du vælge mellem "Grundlæggende" og "Forbedret" stavekontrol.
Grundlæggende stavekontrol
  • Stavekontrollen udbydes af Chrome eller dit operativsystem.
  • Den tekst, du angiver i din browser, sendes ikke til Google.
Forbedret stavekontrol
  • Denne stavekontrol anvendes i Google Søgning.
  • Den tekst, du angiver i din browser, sendes til Google for at forbedre forslagene til stavning.
  • I nogle operativsystemer kan du opdatere tilpassede ord i stavekontrollens ordbog.

Aktivér og deaktiver stavekontrollen i Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere More og derefter Indstillinger og derefter Sprog.
  3. Aktivér eller deaktiver Tjek, om der er stavefejl, når du skriver tekst på websider under Stavekontrol.
Tip! Udbyderen af stavekontrollen på din enhed afhænger af enhedens operativsystem. Du kan se, hvem der udbyder stavekontrollen, hvis din enhed har et af følgende operativsystemer:
  • Windows 8 og nyere: Windows
  • Windows 7 og ældre: Chrome
  • Mac: macOS
  • Linux: Chrome
  • Chrome OS: Chrome
  • Android: Tastaturappen i Android
  • iPhone og iPad: iOS