Google Chrome installeren voor alle gebruikersaccounts

Instructies voor Windows

Als beheerder kunt u het alternatieve installatieprogramma gebruiken om Google Chrome te installeren voor alle gebruikersaccounts op een Windows-computer. Als u dit doet, vervangt u alle andere versies van Chrome die mogelijk op uw computer zijn geïnstalleerd voor andere gebruikersaccounts.

Heeft u geen beheerdersrechten? Download Chrome voor uw gebruikersaccount op http://www.google.com/chrome.

Als u Chrome al heeft geïnstalleerd vanaf http://www.google.com/chrome voor uw beheerdersaccount, moet u deze versie eerst verwijderen voordat u het alternatieve installatieprogramma gebruikt.

Nadat u Chrome via het alternatieve installatieprogramma heeft geïnstalleerd, krijgen gebruikers die Chrome hebben geïnstalleerd in hun gebruikersaccounts een melding dat de browser is bijgewerkt naar een versie voor het gehele systeem. Ze ontvangen deze melding wanneer ze inloggen en de browser openen. Als de gebruikers eerder een nieuwere versie van de browser gebruikten, moeten ze hun profielgegevens (zoals bladwijzers en browsegeschiedenis) opnieuw instellen.

Instructies voor Mac

U kunt Chrome installeren voor alle gebruikersaccounts als u bent ingelogd als beheerder. Als u het bestand Chrome.dmg heeft gedownload van http://www.google.com/chrome, sleept u het pictogram van Chrome naar de map 'Programma's' om de installatie voor het gehele systeem te voltooien.