Rediger websitetilladelser

Du kan styre, hvilket indhold websites kan vise dig, og hvilke oplysninger de kan anvende, mens du browser på nettet.

Skift indstillinger for alle websites

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Indstillinger for indhold.
  4. Tryk på den tilladelse, du vil opdatere.
Tilladelser, der kan ændres
  • Bloker pop op-vinduer: Som standard er pop op-vinduer blokeret fra at blive vist automatisk. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer pop op-vinduer.
  • Google Oversæt: Oversæt sider, der er skrevet på andre sprog. Få flere oplysninger om, hvordan du oversætter sider.
  • Indstillinger for Google-appen: Vælg den app, du vil bruge til at åbne maillinks.