Tilpas siden Ny fane i Chrome

Afhængigt af din standardsøgemaskine kan du muligvis styre, hvad der vises under søgefeltet på siden Ny fane.

På din computer kan du tilpasse:

• Temaet med et billede og en farve
  • Det indhold, der vises

Hvis du vil tilpasse siden Ny fane, skal du være logget ind på din Google-konto og bruge Google som din standardsøgemaskine.

Tilpas siden Ny fane

Når du åbner en ny fane, kan du under søgefeltet se ikoner for websites, du ofte besøger. Hvis du ikke har brugt Chrome før, vises nogle populære websites.
  • Du kan åbne et website ved at trykke på ikonet.
  • Du kan fjerne et website ved at holde ikonet nede. Tryk derefter på Fjern.

Administrer foreslåede artikler

Når du åbner en ny fane, kan du muligvis se foreslåede Discover-artikler. Hvis du er logget ind i Chrome med din Google-konto, er de foreslåede artikler (afhængigt af dine indstillinger) baseret på din seneste Web- og appaktivitet og dine interaktioner med de foreslåede artikler , f.eks. når du trykker på eller ruller forbi en artikel.

Tips!

• Hvis du angiver, at du ikke er interesseret i et emne eller en udgiver, får du ikke forslag fra det pågældende emne eller den pågældende udgiver igen.
  • Du kan finde de nyeste artikler i sektionen "Følger" på din iPhone eller iPad ved at følge websites og søgninger manuelt.
Administrer dit Discover-indhold
Du kan administrere den aktivitet, der bruges til personlig tilpasning af dine Discover-forslag:
  • Stop med at se forslag baseret på ny aktivitet:
    1. Ud for "Discover" skal du trykke på Indstillinger og derefter Administrer og derefter Aktivitet.
    2. I venstre side skal du trykke på menuen Menu og derefter Aktivitetsadministration.
    3. Deaktiver Web- og appaktivitet.
  • Slet pr. artikel: Hvis du er logget ind på din Google-konto, kan du se og slette dit Discover-aktivitetsfeed i Min aktivitet.
  • Få de nyeste artikler: Træk ned fra toppen af skærmen i dit Discover-feed for at genindlæse siden og opdatere indholdsvisningen.
Slå Discover-artikler til eller fra
  1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Ud for "Discover" skal du trykke på Indstillinger og derefter Deaktiver eller Aktivér.
Administrer interesser for foreslåede artikler
Vigtigt! Du skal være logget ind i Chrome med din Google-konto for at bruge disse funktioner.
  • Du kan administrere interesser for alle dine foreslåede artikler ved at trykke på Indstillinger og derefter Administrer og derefter Interesser.
  • Du kan hjælpe Chrome med at kende dine interesseområder ved, at du ud for en artikel i Discover trykker på Mere Organiser og derefter Jeg er ikke interesseret i [emne] eller Vis ikke indhold fra [udgiver].
Administrer specifikke artikler

Sådan fjerner du en artikel:

1. Nederst til højre i artiklen skal du trykke på Mere Mere.
  2. Tryk på Skjul dette .

Sådan gemmer du en artikel, så du kan læse den senere:

1. Hold fingeren nede på artiklen, eller tryk på Mere Mere.
  2. Tryk på Føj til læseliste .

Sådan åbner du en artikel på en ny fane:

1. Hold fingeren nede på artiklen, eller tryk på Mere Mere.
  2. Tryk på Åbn på en ny fane.

Sådan ser du en forhåndsvisning af en artikel:

1. Hold fingeren nede på artiklen.
  2. Tryk på forhåndsvisningen af artiklen for at åbne den.

Sådan deaktiverer du forhåndsvisning af links:

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Find og tryk på Indstillinger for indhold.
  4. Deaktiver Vis forhåndsvisninger af links.
Skjul eller vis historier på et andet sprog

Sådan skjuler du historier på et andet sprog:

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn en ny fane.
  3. Find "Discover".
  4. Nederst til højre i en historie skal du trykke på Mere Mere og derefter Vis ikke historier på [sprog].
    • Du kan se dine opdaterede historier ved at trække nedad fra toppen af skærmen. Dette opdaterer historierne.

Tip! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i alle historier.

Sådan viser du historier på et andet sprog:

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn en ny fane.
  3. Find "Discover".
  4. Ud for "Discover" skal du trykke på Indstillinger Indstillinger og derefter Administrer og derefter Skjult.
  5. Find det sprog, du vil bruge igen, under "TYPER AF OPLYSNINGER".
Følg og stop med at følge websites i sektionen Følger

Hvis Google er din standardsøgemaskine, kan du følge og administrere websites og søgninger. Sådan følger du et website:

1. Gå til det website, du vil følge.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Følg.

Sådan følger du en søgning:

1. Åbn Chrome Chrome
  2. Søg efter en interesse i adresselinjen.
  3. Tryk på Følg eller Følg denne søgning i resultaterne.

Sådan finder og administrerer du websites og søgninger, du følger, ét sted:

1. Ud for "Følger" skal du trykke på Mere Mere og derefter Administrer og derefter Interesser.
  2. Vælg et website eller en søgning, du ikke vil følge.
  3. Tryk på Følger.