Tilpas siden Ny fane i Chrome

Afhængigt af din standardsøgemaskine kan du muligvis styre, hvad der vises under søgefeltet på siden Ny fane.

På din computer kan du tilpasse:

• Temaet med et billede og en farve
  • Det indhold, der vises

Hvis du vil tilpasse siden Ny fane, skal du være logget ind på din Google-konto og bruge Google som din standardsøgemaskine.

Tilpas siden Ny fane

Når du åbner en ny fane, kan du under søgefeltet se websites, du ofte besøger, eller genveje, du har oprettet til websites.

Sådan skifter du mellem genveje eller dine mest besøgte websites:
  1. Åbn Chrome.
  2. Nederst til højre på siden Ny fane skal du klikke på Tilpas Chrome .
  3. Under "Genveje" skal du vælge Mine genveje eller Mest besøgte websites.
  4. Du kan skjule genveje ved at deaktivere Se genveje.
Sådan fjerner eller redigerer du et website:
  1. Hold markøren over ikonet.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre for ikonet.
  3. Vælg enten Rediger genvej eller Fjern.

Tip! Foreslåede artikler vises ikke på din startside på din computer.

Skift browsertema

Tilføj et tilpasset baggrundsbillede

Du kan vælge fra temakategorier og særlige samlinger eller uploade et billede, der skal bruges som baggrund i Chrome.

1. Nederst til højre på siden Ny fane skal du klikke på Tilpas Chrome .
    • Du kan også vælge sidepanelet øverst til højre og derefter Tilpas Chrome.
  2. Under "Udseende" skal du vælge Skift tema.
  3. Du kan:
    • Vælge et tema fra galleriet.
    • Vælge Upload et billede.

Chrome foreslår automatisk en browserfarve baseret på det billede, du uploader, eller det tema, du vælger. Hvis du ikke kan lide den foreslåede farve, kan du vælge en anden under "Udseende".

Du kan nulstille temaet ved at vælge Nulstil til standardversionen af Chrome nederst i panelet.

Tip! Hvis du vil have en ny baggrund hver dag, kan du klikke på en samling og aktivere Opdater dagligt.

Skift din browsers farve

1. Nederst til højre på siden Ny fane skal du klikke på Tilpas Chrome .
    • Du kan også vælge sidepanelet øverst til højre og derefter Tilpas Chrome
  2. Under "Udseende" skal du vælge en af de tilgængelige muligheder.
    • Når du vælger et tema, foreslår Chrome farver, der passer sammen.

Administrer mørk tilstand i Chrome

1. Nederst til højre på siden Ny fane skal du vælge Tilpas Chrome .
    • Du kan også vælge sidepanelet øverst til højre og derefter Tilpas Chrome
  2. Under "Udseende" skal du vælge enten:
    • Lyst : Chrome anvender et lyst tema.
    • Mørkt : Chrome anvender et mørkt tema.
    • Enhed : Chrome tilpasser sig din enheds tema.

Få flere oplysninger om mørk tilstand eller Mørkt tema

Brug Chrome-kort på siden Ny fane

Chrome viser indhold, der kunne interessere dig, baseret på din aktivitet. Du skal være logget ind på din Google-konto for at se dine kort på siden Ny fane. Når du klikker på et element på et kort, åbnes indholdet i den samme fane.

Med Chrome-kort kan du gøre følgende:

• Se dine kort.
  • Skjule indholdet af et kort eller aktivere og deaktivere et kort.
  • Gennemgå dine kort for at finde tilpassede websites og tilpasset indhold.

Slå kort til eller fra

1. Klik på Tilpas nederst på siden Ny fane.
  2. Klik på Kort og derefter Tilpas kort.
  3. Vælg de kort, du vil se eller skjule.
Genoptag søgning på siden Ny fane

Én af de måder, din Chrome-browserhistorik og dine søgninger er organiseret på, er efter gruppe.

Du kan nemt fortsætte en søgning ved at klikke på et kort:

• På siden Ny fane kan du klikke på websites fra din historik.
  • På siden Ny fane kan du klikke på relaterede søgninger.

Åbn alle resultater

Åbn en ny gruppe faner, som omfatter din første søgning og relevante websider.

1. Åbn en ny fane eller et nyt vindue i Chrome.
  2. Midt på skærmen finder du kortet Genoptag søgning.
  3. På kortet øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Åbn alle i en ny fanegruppe.

Skjul et bestemt kort

Fjern en bestemt søgning fra siden Ny fane, indtil du vil foretage søgningen igen.

1. Åbn en ny fane eller et nyt vindue i Chrome.
  2. Midt på skærmen finder du kortet Genoptag søgning.
  3. Øverst til højre på kortet skal du klikke på Mere Mere og derefter Skjul [søgning].

Se, hvordan du genoptager søgning.

Kom godt i gang med dine kurve i Chrome
Når du lægger varer i kurven hos en forhandler, men ikke gennemfører betalingen, kan du få et link til kurven på siden Ny fane.

Vigtigt! Kurve vises i Chrome i 14 dage, eller indtil du går til kassen.

Få rabat på varer i dine kurve

Nogle gange tilbyder forhandlere rabatter på varer i din kurv. Sådan tillader du disse rabatter:

1. Når Google anmoder om tilladelse, skal du klikke på Få rabatter.
  2. Kig efter et rabatbadge øverst i kurven.
  3. Klik på badget for at gå til forhandlerens website.
  4. Rabatten anvendes automatisk, når du foretager et køb.
    • Hvis rabatten ikke blev anvendes automatisk, kan du kopiere rabatkoden og indsætte den manuelt.

Skjul bestemte forhandlere

1. Åbn en ny fane eller et nyt vindue i Chrome.
  2. Find den forhandler, du vil skjule, midt på skærmen under dine bogmærker.
  3. Klik på Mere øverst til højre for den kurv, du vil skjule.
  4. Vælg en mulighed:
    • Hvis du vil skjule butikken, indtil du har ændret, hvad du har i kurven, skal du vælge Skjul [navn på forhandler].
    • Hvis du vil skjule butikken permanent, skal du vælge Vis ikke [navn på forhandler].

Skjul dine kurve

1. Åbn en ny fane eller et nyt vindue i Chrome.
  2. Klik på Mere øverst til højre i "Dine kurve" midt på skærmen.
  3. Vælg en mulighed:
    • Hvis du vil skjule dine kurve, indtil du foretager en ændring, skal du vælge Skjul disse kurve.
    • Hvis du vil deaktivere dine kurve, skal du vælge Vis ikke kurve.
Brug Drev-prioritetkortet i Chrome

På nogle administrerede enheder opretter Chrome genveje til Drev-filer, som du muligvis har brug for, og føjer dem automatisk til siden Ny fane. Der er flere årsager til, at Drev-prioritetskortet vises på siden Ny fane. F.eks. vises og prioriteres filer muligvis, hvis:

• En bruger skriver en ny kommentar i en fil.
  • Filen er vedhæftet dit næste møde.

Drev-prioritetskortet viser 3 filer ad gangen og er tilgængeligt under dine webgenveje.

Drev-prioritetskortet vises ikke på din computer.

Skjul Drev-prioritetkortet på siden Ny fane

1. Åbn Chrome.
  2. Åbn en ny fane, hvis der ikke vises en automatisk.
  3. Klik på Mere Mere øverst til højre på Drev-prioritetskortet.
  4. Vælg en mulighed:
    • Hvis du vil skjule indhold fra Drev-kortet, skal du vælge Skjul indtil videre.
    • Hvis du vil deaktivere Drev-kortet, skal du vælge Vis aldrig Google Drev-filer.