Udskriv fra Chrome

Du kan udskrive fra Chrome med din computer eller mobilenhed.

Udskriv fra din enhed

Du kan udskrive fra Chrome på din Android-enhed. Hvis du vil udskrive fra din telefon, skal du tilføje en printer, der kan modtage data via Wi-Fi eller et mobilnetværk.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-enhed.
  2. Åbn den side, det billede eller den fil, du vil udskrive.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Del.
  4. Vælg Udskriv Udskriv.
  5. Vælg en printer øverst på siden.
  6. Tryk på den nedadvendte pil Pil ned for at ændre indstillinger for udskrivning.
  7. Tryk på Udskriv Udskriv.