Udskriv fra Chrome

Du kan udskrive fra Chrome på din computer eller mobilenhed.

Udskriv via Google Cloudprinter

Vigtigt! Google Cloudprinter, Googles skybaserede løsning til udskrivning, understøttes ikke længere fra den 31. december 2020. Fra den 1. januar 2021 vil det ikke længere være muligt at udskrive via Cloudprinter på nogen operativsystemer. Vi anbefaler, at du finder en alternativ løsning til udskrivning afhængigt af din platforms infrastruktur for udskrivning.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Åbn den side, det billede eller den fil, du vil udskrive.
  3. Klik på Fil og så Udskriv. Du kan også bruge en tastaturgenvej:
    • Windows og Linux: Ctrl+P
    • Mac: ⌘+p
  4. Valgfrit: Vælg en printer ved at klikke på pilen og vælge fra listen. Hvis du ikke kan se den ønskede printer, kan du vælge Se flere og vælge en destination.
  5. Du kan skifte eventuelle indstillinger for udskrivning.
  6. Klik på Udskriv, når du er klar.

Hvis du bruger en Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan din netværksadministrator tilslutte en eller flere printere, du kan bruge. Printeren vil være tilgængelig, når du er logget ind på din arbejds- eller skolekonto. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en Chromebook på arbejdet eller i skolen.

Udskriv fra en standardprinter

Følg producentens vejledning i, hvordan du konfigurerer din printer.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Åbn den side, det billede eller den fil, du vil udskrive.
  3. Klik på Fil og så Udskriv. Du kan også bruge en tastaturgenvej:
    • Windows og Linux: Ctrl+P
    • Mac: ⌘+P
  4. Vælg en destination i det vindue, der vises, og skift eventuelle indstillinger for udskrivning.
  5. Klik på Udskriv, når du er klar.