Udskriv fra Chrome

Du kan udskrive fra Chrome med din computer eller mobilenhed.

Migrer fra Google Cloudprinter

Google Cloudprinter udfases i december 2020.

• Inden udgangen af 2020: Vi anbefaler, at du finder en anden løsning til udskrivning.
  • Fra og med den 1. januar 2021: Google Cloudprinter understøttes ikke. Uanset hvilket operativsystem en enhed har, kan den ikke udskrive ved hjælp af Google Cloudprinter.

Hvis du vil udskrive fra en Chromebook, kan du se, hvordan du konfigurerer en printer.

Udskriv fra en standardprinter

Følg vejledningen fra producenten af din printer for at konfigurere printeren.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Åbn den side, det billede eller den fil, du vil udskrive.
  3. Klik på Fil og derefter Udskriv. Du kan også bruge en tastaturgenvej:
    • Windows og Linux: Ctrl+P
    • Mac: ⌘+P
  4. Vælg destinationen i det vindue, der vises, og angiv dine foretrukne indstillinger for udskrivning.
  5. Klik på Udskriv.

Gem i Google Drev via udskriftsvisningen

Efter december 2020 er valgmuligheden "Gem i Google Drev" ikke længere tilgængelig på Windows-, MacOS- og Linux-enheder. Du kan gemme dokumenter i Google Drev via udskriftsvisningen.

Sådan gemmer du via Backup og synkronisering eller via Drev Streaming:

Vigtigt! Hvis du vil gemme i Google Drev via udskriftsvisningen, skal du sørge for, at du har installeret Backup og synkronisering eller Drev Streaming.

1. Klik på Gem som PDF.
  2. Upload PDF-filen til Drev via Backup og synkronisering eller Drev Streaming.

Sådan uploader du til Drev via Drev-websitet:

1. Klik på Gem som PDF.
  2. Gå til drive.google.com.
  3. Klik på +, og vælg Filupload.
  4. Vælg en mappe.