Tallennettujen salasanojen käyttäminen muissa iPhone- ja iPad-sovelluksissa

Jos tallennat käyttäjänimen ja salasanan sivustolle Chromessa, voit käyttää näitä kirjautumistietoja kirjautuessasi muihin sovelluksiin iPhonella tai iPadilla. Lue lisää salasanojen tallentamisesta Chromeen.

Näin voit sallia muiden sovellusten käyttää salasanoja Chromesta

1. Avaa iPhonen tai iPadin laiteasetukset.
  2. Valitse Salasanat.
  3. Avaa laitteen lukitus seuraamalla ohjeita.
  4. Valitse Salasanavalinnat.
  5. Laita Täytä salasanat ja avainkoodit automaattisesti päälle.
  6. Valitse Chrome Chrome.
  7. Viimeistele käyttöönotto seuraamalla ohjeita näytöllä.

Näin voit käyttää Chromen salasanoja muissa sovelluksissa

1. Avaa iPhonella tai iPadilla sovellus, johon haluat kirjautua.
  2. Napauta kirjautumissivulta käyttäjänimi- tai salasanakenttää.
  3. Valitse näppäimistöstä Salasanat.
  4. Sinun täytyy ehkä kirjautua laitteelle uudelleen, jotta voit sallia automaattisen täytön.
  5. Valitse salasana, jota haluat käyttää.

Muita lähteitä