Del eller link til citater og tekst i Chrome

Du kan oprette et link til deling, som fører direkte til et fremhævet tekststykke på en side.

Sådan opretter du et link, der åbner direkte på den fremhævede tekst:

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til siden med den tekst, du vil dele.
  3. For at fremhæve den tekst, du vil dele, skal du holde fingeren nede og trække den over tekststykket.
  4. Tryk på Opret link.
    • Du skal muligvis trykke på den fremhævede tekst for at se denne mulighed.
  5. Vælg den app, du vil indsætte linket og teksten i.

Tip! Du kan dele fremhævet tekst igen eller fjerne fremhævningen af teksten.

• Hvis du vil dele fremhævet tekst, skal du trykke på den fremhævede tekst og vælge Del fremhævning.
  • Hvis du vil fjerne fremhævningen af en tekst, skal du trykke på den fremhævede tekst og vælge Fjern fremhævning. Dette gendanner webadressens oprindelige tilstand.