Del eller link til citater og tekst i Chrome

Du kan oprette et link til deling, som fører direkte til et fremhævet tekststykke på en side.

Sådan opretter du et link, der åbner direkte på den fremhævede tekst:

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til siden med den tekst, du vil dele.
  3. For at fremhæve den tekst, du vil dele, skal du holde fingeren nede og trække den over tekststykket.
  4. Tryk på Del.
    • Tip! Hvis du kun vil dele et højdepunkt uden et link, skal du trykke på Link .
  5. Vælg den app, du vil indsætte linket og teksten i.
Tip! Du kan dele fremhævet tekst igen eller fjerne fremhævningen af teksten.
  • Tryk på Del fremhævning for at dele den fremhævede tekst igen.
  • Tryk på Fjern fremhævning for at fjerne fremhævningen af teksten og gendanne webadressens oprindelige tilstand.