Del eller link til citater og tekst i Chrome

Du kan oprette et link til deling, som fører direkte til et fremhævet tekststykke på en side.

Sådan opretter du et link, der åbner direkte på et fremhævet tekststykke:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til en side med den tekst, du vil dele.
  3. For at fremhæve den tekst, du vil dele, skal du klikke på den, holde museknappen nede og derefter trække markøren hen over tekststykket.
  4. Højreklik på den fremhævede tekst for at åbne genvejsmenuen.
  5. Vælg Kopiér link til fremhævning
    • Hvis du ikke kan vælge denne mulighed, kan funktionen muligvis ikke bruges til det valgte indhold.
  6. Indsæt linket i f.eks. en mail eller beskedtråd.

Tip! Hvis du vil fjerne fremhævningen fra teksten i det linkede indhold, kan du højreklikke på den fremhævede tekst og vælge Fjern fremhævning.