Eksportér dine data fra Chrome

Du kan eksportere og downloade personlige oplysninger, som du har gemt på din Google-konto, og som sendes via Chromes synkroniseringsfunktion. Du kan downloade data, der ikke er blevet slettet. Du kan oprette et arkiv for at gemme dataene til senere brug, eller du kan bruge dataene i en anden tjeneste. Få flere oplysninger om, hvordan du downloader dine data.

Hvis du bruger en Google-konto til arbejds- eller skolebrug, kan du muligvis ikke downloade alle data. Hvis du er superadministrator på dit Google-domæne, kan du downloade eller migrere din organisations data. Se, hvordan du eksporterer din organisations G Suite-data.

Dataene, du eksporterer fra Chrome, afhænger af dine præferencer, og de kan omfatte:

• Autofyld
  • Bogmærker
  • Chrome-browserhistorik
  • Ordbog
  • Udvidelser
  • Søgemaskiner
  • Synkroniserede indstillinger (bl.a. temaer og apps)
Betalingsoplysninger, du gemmer på din Google-konto, er en del af Google Pay, og de medtages derfor i eksporten af Google Pay-data. Du kan eksportere gemte adgangskoder fra din Google-konto ved at gå til indstillingerne for Adgangskodeadministrator.