Del sider i Chrome

Når du browser med Chrome, kan du dele sider med andre brugere via andre apps.
Del sider med andre brugere
  1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til en side, du vil dele.
  3. Tryk på Del Del ud for adresselinjen.
  4. Vælg en app, du vil dele linket igennem.
    • Tip! Tryk på Mere Mere for at dele med en app, der ikke er angivet på listen.
Del sider med dig selv
  1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på adresselinjen og derefter Del Del og derefter Send til dine enheder.
    • Du er muligvis nødt til at logge ind på din Google-konto.
  3. Vælg en enhed, som siden skal sendes til.
    • Hvis du ikke kan se nogen enheder, er du ikke logget ind på andre enheder med din konto.
  4. Du får en notifikation om den side, du har delt med dig selv, på den valgte enhed.
Del sider med en QR-kode
Du kan oprette en QR-kode for at dele en side fra Chrome med andre.
  1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til den side, du vil dele.
  3. Øverst skal du trykke på Del Del og derefter Opret en QR-kode.
  4. Under QR-koden skal du trykke på Del.

Tip! Du kan bruge dit kamera til at scanne en QR-kode fra en anden persons telefon.

"QR Code" er et registreret varemærke tilhørende Denso Wave Incorporated i Japan og andre lande.