Del sider i Chrome

Når du browser med Chrome, kan du dele sider med andre brugere via andre apps.
Del sider med andre brugere
  1. Åbn Chrome.
  2. Gå til den side, du vil dele.
  3. Vælg Mere Organiser og derefter Gem og del.
  4. Vælg, hvordan du vil dele siden.
Del sider med dig selv
  1. Åbn Chrome.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Gå til den side, du vil dele.
  4. Vælg Mere Organiser og derefter Gem og del og derefter Send til dine enheder.
    • Du kan også gå til en side, højreklikke på den og derefter vælge Send til dine enheder.
  5. Vælg en enhed.
    • Når siden er delt, får du en notifikation på din målenhed.
Del sider med en QR-kode

Du kan oprette en QR-kode for at dele en side fra Chrome med andre.

1. Åbn Chrome.
  2. Gå til den side, du vil dele.
  3. Vælg Mere Organiser og derefter Gem og del og derefter Opret QR-kode .
  4. Du kan vælge at:
    • Kopiere QR-linket.
    • Vælge Download for at downloade QR-koden.
    • Scanne QR-koden med en anden enheds kamera.

"QR Code" er et registreret varemærke tilhørende Denso Wave Incorporated i Japan og andre lande.