Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Stöd för äldre webbläsare (integrerat) för Windows

1. Ladda ned komponenter

Version 74 och senare av webbläsaren Chrome.

För administratörer som hanterar webbläsaren Chrome på Windows för ett företag eller en skola.

Kom igång genom att ladda ned lämpligt paket med webbläsaren Chrome för företag (64 eller 32 bitar).

Ladda ned: Paket 64 bitar | Paket 32 bitar | Vad finns i paketet?

De nödvändiga filerna för integrerat stöd för äldre webbläsare:

• Chrome MSI (.msi) – MSI-installationspaket för Chrome Enterprise (32 eller 64 bitar)
  • MSI för stöd för äldre webbläsare (.msi) – LBS MSI-installationspaket för stöd för äldre webbläsare (32 eller 64 bitar) LBS kan bara installeras på systemnivå och det stöder inte icke-förhöjd installation. Stöd för äldre webbläsare fungerar med Internet Explorer (IE) och Edge i IE-läge. Stöd för äldre webbläsare inkluderar ett IE-tillägg som byter IE till webbläsaren Chrome och en integrerad värd som hjälper stödet för äldre webbläsare för IE-läge i Edge-tillägget att byta till webbläsaren Chrome.
  • Gruppolicymallar för Chrome (.admx) – inkluderar policyer som anger vilka webbadresser som ska öppnas i en alternativ webbläsare

Relaterade ämnen