Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

'Ondersteuning voor oudere browsers' (geïntegreerd) voor Windows

1. Onderdelen downloaden

Chrome-browser versie 74 en hoger.

Voor beheerders die de Chrome-browser beheren in Windows voor een bedrijf of school.

Download om te beginnen het juiste pakket met de Chrome-browser voor bedrijven (64- of 32-bits).

Downloaden: 64-bits pakket | 32-bits pakket | Wat zit er in het pakket?

De essentiële bestanden voor geïntegreerde 'Ondersteuning voor oudere browsers' (Legacy Browser Support, LBS):

• Chrome MSI (.msi): Chrome Enterprise MSI-installatiepakket (32- of 64-bits)
  • Legacy Browser Support MSI (.msi): MSI-installatiepakket voor LBS (32- of 64-bits) LBS kan alleen op systeemniveau worden geïnstalleerd en biedt geen ondersteuning voor niet-beheerdersinstallatie. LBS werkt met Internet Explorer (IE) en Edge in IE-modus. De LBS MSI bevat een IE-add-on waarmee IE kan worden overgezet naar de Chrome-browser en een systeemeigen host waarmee de extensie 'Ondersteuning voor oudere browsers' voor de IE-modus in Edge kan worden overgezet naar de Chrome-browser.
  • Chrome Group Policy Templates (.admx): bevat beleid om op te geven welke URL's moeten worden geopend in een andere browser